fbpx

Rouwkaarten

Bij een overlijden moeten er ineens veel dingen in een korte tijd geregeld worden. Bovendien lopen zakelijke beslissingen vaak dwars door alle gevoelens heen. Dat maakt het er allemaal niet eenvoudiger op.
Eigen wensen en gevoelens

Daarom is het belangrijk om dat op de juiste wijze te doen. In een persoonlijke uitvaart krijgen eigen wensen en gevoelens een belangrijke plaats. Nettl Copycentre Epe heeft de mogelijkheden in huis, Want er kan veel, als het maar past bij de overledene en de familie om wie het gaat.

De rouwkaart

Wij hebben een enorme keuze rouwkaarten van diverse leveranciers om u voldoende keus te kunnen geven. Hieronder volgen de leveranciers van collecties van rouwkaarten waaruit u kunt kiezen:

Belarto
Buromac
FamilyCards

De rouwkaart op maat

Maar ook is het mogelijk om een rouwkaart “op maat” te maken waar gebruik wordt gemaakt van (digitaal) fotomateriaal en kleurstellingen die betrekking hebben op de overledene.

Voorbeelden en inspiratie

Op internet zijn vele websites te vinden met inspiratie en voorbeelden, maar ook in onze winkel vindt u een ruime keuze aan mogelijkheden in een van de vele boeken.