fbpx

Basis website

 

Een mobiele, tablet-vriendelijke en responsive website, alles in één!

Je website is je etalage naar de wereld. Het is een essentieel element van je identiteit en biedt de uitgelezen kans om de juiste indruk te creëren, al voordat klanten met je hebben gesproken. Onze websites zijn ‘responsive’; de ‘vloeibare layout’ verandert zodat het op ieder device past. Met meer dan de helft van de bezoekers die nu via hun smartphone browsen, verhoogt een responsive mobielvriendelijke website de kans van betrokkenheid van potentiële klanten. We specialiseren in het bouwen van creatieve, mooie, functionele websites om je bedrijf naar het volgende niveau te dragen. We zijn er klaar voor om jouw volgende website te bouwen en zijn er ook om het fris en werkende te houden.

j

Gemakkelijk te bewerken

Je Nettl:one website heeft een ingebouwd content management systeem. Bewerk gemakkelijk tekst en update zelf je afbeeldingen, zonder kosten en zo vaak als je wilt.
U

SEO klaar

Iedere website is standaard zoekmachine klaar. Stijgen in de zoekmachine ratings heeft continuïteit, vaardigheid en inspanning nodig. Vertel ons je wensen op dit vlak.

Gebouwd om te schalen

Onze websites is gebouwd op een sterke basis. Onze modulaire aanpak betekent dat we je site kunnen schalen en functionaliteiten kunnen toevoegen wanneer jij er klaar voor bent.

   vanaf € 499,-