fbpx
 

Nettl: commerce
voor online retailers

 

Onze e-commerce systemen helpen je met online sales en bij het integreren van je winkel- of kassasysteem.

 

Je weg vinden in de wereld van e-commerce kan lastig en ook prijzig zijn. Doe je het goed, dan kan het enorm veel opleveren. Doe je het niet goed, dan kan het je een fortuin kosten.

Voor maximale flexibiliteit, zouden we een volledige e-commerce site op maat voor je kunnen maken. Sommige van onze relaties runnen online bedrijven met miljoenen omzet, met sites die we van scratch hebben opgebouwd. Je begint dan met een budget van €50.000 om van start te kunnen, en kan daarna een aanhoudende verplichting verwachten.

De snelste route, gekozen door veel bedrijven, is om met een bestaand e-commerce platform te beginnen, en deze aan te passen en uit te breiden tot je behoeftes. Dit is een vertrouwde werkwijze die je binnen een fractie van de tijd online laat verkopen, voor een fractie van de prijs.

Het juiste platform kiezen is van essentieel belang. Om je daarbij te helpen, willen we begrijpen wat je allemaal doet. Wat voor een boekhoudingpakket gebruik je? Moet je site kunnen verbinden met een kassasysteem in de winkel? Met welke bezorgservice verstuur je je producten?

Vertel ons over je plannen en wij zetten een voorstel in elkaar.

 

Admin zonder gedoe

Een Nettl :connect site geeft je een online applicatie om afspraken en boekingen te managen, bewerken en annuleren.

Systeem intergratie

Heb je een bestaand boekings- of reserveringssysteem? Praat met ons over de integratie met je website.

   vanaf € 1199,-