fbpx

VAN HARTE GEFELICITEERD MET JULLIE ZWANGERSCHAP!

Het uitzoeken van een geboortekaartje is een altijd een speciale gelegenheid in de voorbereidingen naar de geboorte van je baby. De meeste aanstaande ouders willen hun familie en vrienden op een bijzondere manier de geboorte van hun baby meedelen. Een geboortekaartje uitzoeken is dan ook iets waarbij we je graag van dienst zijn om het bijzonder en helemaal naar jullie wensen te maken.

Wij hebben een unieke eigen collectie kaartjes waarbij volop de gelegenheid is om het geboortekaartje van je keus geheel naar wens aan te passen. Ook bijzonder zijn de ontwerpen waarin we je eigen persoonlijke foto verwerken zoals bijvoorbeeld van je zwangere buik, broertje(s) en/of zusje(s) of als je baby net geboren is.

Bovendien kunnen we ook een geboortekaartje naar eigen ontwerp maken, vertel ons je wensen en onze creatieve studio vertaalt het naar jouw droomkaartje.

Maak je liever je keuze uit een boek?
Kom dan kijken naar onze uitgebreide collectie boeken!
Wij zijn leverancier van kaartjes van vele bekende uitgeverijen:

  • Belarto
  • Buromac 
  • Family Cards 

De collecties bevatten kaartjes in allerlei stijlen. Kom gerust eens vrijblijvend langs, je kunt de boeken bij ons inkijken maar je mag ze ook lenen om thuis door te bladeren en in alle rust je keuze te maken.

Wij informeren je graag over de mogelijkheden!